Plase Insecte Americane

delimiter image
Special concepute pentru Restaurante si Terase
Producem si Comercializam pentru usi din pvc doar pe comanda plase insecte americane cu profil din aluminiu special concepute pentru usile din pvc la Restaurante sau Terase acolo unde este nevoie pentru protectie impotriva daunatoarelor.

Plase Insecte Americane

Sunt acele tipuri de plase tantari cel mai frecvent folosite la bucatarii si restaurante

Plase Insecte Americane

Sunt special concepute pentru usile de bucatarie sau restaurant acolo unde este nevoie de protectie impotriva daunatoarelor

Plase insecte americane sau plase tantari batante cu balamale si autorevenire sunt sistemul American de plase insecte dezvoltat in Romania de firma noastra. Aceste plase americane sunt folosite la usi de balcon sau terase in vederea protectiei de tantari, insecte sau alte daunatoare. Ca si accesorii acest tip de plase insecte americane au balamale cu autorevenire metalice si toc propriu din aluminiu. Plase insecte americane au pret foarte accesibil si pot fi folosite doar la usi de terasa sau usi pentru apartamente.

Inchiderea plasei americane cu balamale cu autorevenire se face etans, aceasta la inchidere avand magneti pentru a etansa perfect inchiderea plasei. Din analiza noastra a reiesit faptul ca aceste plase sunt foarte rigide. Sunt usor de actionat si ofera un plus atat usilor de terasa cat si usilor de balcon. Putem spune despre plase americane ca inchiderea se face perfect etans cu ajutorul unui magnet special pentru toata lungimea usii.

Utilizarea acestor plase americane este una foarte usoara, au rigiditate mare iar deschiderea cat si inchiderea se poate face usor. Acest tip de plasa insecte americana este un produs Premium si sunt foarte rezistente la actionari multiple. Plasa de insecte este din fibra de carbon si sticla, ignifuga, deci nu ia foc ( mocneste ).

plase insecte americane

Caracteristici Plase Insecte Americane

Detalii complete despre acest tip de produs in descrierea ce urmeaza

Pe langa aspectul placut tipic celui American aceste plase tantari americane sunt foarte usor de montat si au o durata de viata de pana la 10 ani. Fiind o plasa prefabricata putem spune despre ea ca in cazul unei defectiuni service-ul se face in maxim 24 ore de la comunicare. Sistem inovator si in permanenta schimbare dorim sa imbunatatim acest sistem si sa il optimizam in asa fel incat sa poate fi actionat prin orice mijloace.

Plasa de insecte american cu toc propriu poate fi confectionata cu un singur canat. Avand limitele maxime de 1100 mm latime cu 2300 mm inaltime sau doua canate. De asemenea pot fi folosite pentru terase pe timpul verii acolo unde ospatarii sau picolii pot deschide usa ( plase de insecte ) foarte usor si cu piciorul.

Montarea acestui produs se face doar de catre o echipa de montaj deoarece acest produs necesita anumite modificari si reglaje la fata locului. Deoarece se intampla de cele mai multe ori ca solul sa nu fie in plan drept. Montajul necesita o atentie sporita pentru ca actionarea acestui tip de plasa sa ruleze in cele mai bune conditii si la solicitari multiple de deschidere / inchidere.

Acest produs nu necesita demontarea pe timpul iernii, fiind un produs special conceput pentru a rezista in sezonul rece. Un service la acest produs se face in medie odata la 5 – 8 ani. Un service poate include de cele mai multe ori schimarea plasei de insecte. In cel mai grav caz schimbarea unei balamale cu autorevenire.

Curatarea acestui produs se face doar cu apa cu ajutorul unui burete umed sau carpa si nu necesita anumite produse de degresare pentru caratare. Daca produsul este montat pe o terasa si aveti furtun atunci puteti foarte usor curata acest model de plasa.

Pentru acest model de plasa de insecte american dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca pot fi comandate atat pe culori standard alb sau maron cat si culori preferentiale cum ar fi: Gri Antracit, Silver, Wenge, Mahon, Stejar Auriu, Nuc sau orice alta culoare RAL XXX.

Plasa de Insecte pentru acest produs este din fibra de carbon si sticla, este ignifuga si are o rezistenta mare la rupere. Culoarea plasei de insecte este de culoare gri deschis si afecteaza vizibilitatea de la interior spre exterior in proportie de maxim 15%. Ochiurile acestei plase de insecte din fibra de carbon si sticla au o dimensiune de 0.1 mm pe intreaga suprafata. Trebuie sa mai stiti ca aceasta plasa avand ochiuri foarte mici de 0.1 mm obtureaza intrarea aerului in proportie de 20% – 30%.

Profilul plasei de insecte american este doar din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si este original din fabrica pentru toate tipurile de culori RAL disponibile. Deci va putem garanta ca nu veti avea surpriza ca pe profilul din aluminiu sa fie aplicat material TIP RENOLIT. Acest tip de material poate fi comandat de dvs. optional.

Acest model de plasa ca si accesorii include pe langa plasa de insecte din fibra de carbon si sticla si profilul din aluminiu extrudat in camp electrostatic si balamale cu autorevenire si perie in partea de jos special concepute pentru rezistenta la utilizari si a oferi o etansare cat mai buna impotriva daunatoarelor cum ar fi tantari, insecte sau alte daunatoare.

Din analiza noastra a reiesit faptul ca acest model de plasa insecte americana poate fi comandata pentru dimensiuni maxime cuprinse intr-un canat intre 1100 mm x 2400 mm, respectiv dimensiuni maxime in 2 canate de 2200 mm x 2400 mm, dar nu recomandam aceste dimensiuni maximale deoarece pentru dimensiunile ce depasesc o inaltime mai mare de 2400 mm exista riscul ca plasa sa fie foarte dificil de utilizat. Aceste plase de insecte contin bara de rigidizare pentru partea de mijloc .

Culori RAL disponibile Plase Tantari Americane

In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru acest model de plasa insecte americana fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular
Preturi aproximative Plase Insecte Americane
Preturile de mai jos sunt aproximative deoarece nu exista dimensiuni fixe, culoare Standard si sunt pentru comenzi de minim 300 ron
Plase Insecte Americane 1 Canat
1400 mm x 2000 mm
190 / bucata
Preturile din oferta de mai jos sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
 • Transport Gratuit
 • Montaj Gratuit
 • Masuratori Gratuite
 • Termen Executie 3 / 5 Zile Lucratoare
 • Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
 • 24 luni Garantie
SOLICITA OFERTA
Plase Insecte Americane 2 Canate
1400 mm x 2000 mm
340 / bucata
Preturile din oferta de mai jos sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
 • Transport Gratuit
 • Montaj Gratuit
 • Masuratori Gratuite
 • Termen Executie 3 / 5 Zile Lucratoare
 • Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
 • 24 luni Garantie
SOLICITA OFERTA
Contacteaza-ne acum
Comanda acum sau Solicita Oferta Pret si PROFITA de cele mai accesibile preturi la toata gama de Produse Premium

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate