Plase Insecte cu Balamale

delimiter image
Special concepute atat pentru ferestre de baie, ferestre simple cat si usi intr-un singur canat
Producem si Comercializam pentru termopane din pvc doar pe comanda plase insecte fixe cu profil din aluminiu special concepute pentru ferestrele care au montate rulouri exterioare la ferestre sau structura exterioara nu permite montarea altor tipuri de plase insecte.

Plase Insecte cu Balamale

Sunt acele tipuri de plase tantari cel mai des comandate de clienti pentru protectie impotriva insectelor sau altor daunatoare

Plase Insecte cu Balamale

Sunt special concepute pentru ferestrele care au la exterior tamplaria curata iar structura exterioara are un minim de 40 mm pana in lumina termopanului

Plase insecte cu balamale sunt acele tipuri de plase de tantari pentru termopan cu balamale care sunt montate la ferestre de baie, ferestre de dormitor sau sufragerie ( living ) si usi cu o singura deschidere. Aceste plase de insecte cu balamale odata montate la ferestre sau usi pot fi demontate oricand, fara a fi nevoie de cunostinte de specialitate. Ca si pret putem spune ca se numara printre cele mai ieftine plase din categoria lor si sunt foarte usor atat de utilizat cat si curatat oferind protectie impotriva daunatoarelor.

Ca si paletar de culori acest tip de plase tantari pot fi confectionate atat in culori RAL standard cat si in orice culoare RAL preferentiala. Modelul acesta de plase de tantari cu balamale poate fi montat atat pe tamplaria dvs. din pvc cat si pe cea din aluminiu in ambele cazuri aceasta plasa etansand perfect. Ca si componenta putem spune ca profilul este din aluminiu extrudat, vopsit in camp electrostatic ( nu se exfoliaza ), plasa de insecte este din fibra de carbon si sticla ignifuga, iar accesoriile sunt din pvc dur.

Plasa de tantari este din fibra de carbon si sticla de culoare gri deschis ( afecteaza vizibilitatea undeva intre 15 si 20% din interior spre exterior ) si nu poate fi rupta la mana. Accesoriile acestor plase tantari cu balamale sunt din PVC dur. Durata de viata este de minim 5 ani din momentul instalarii lor pe termopanul dvs. Dar acest lucru este limitat si la felul in care este utilizata plasa de insecte, curatare, depozitare pe perioada sezonului rece.

plase insecte cu balamale

Caracteristici Plase Insecte cu Balamale

Detalii complete despre acest tip de produs in descrierea ce urmeaza

Plase tantari cu balamale au un profil din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic cu o grosime de 17 mm x 25 mm. Pentru o cat mai buna etansare este nevoie de minim 4 cm din glaful exterior pana in lumina termopanului. De ce avem nevoie de aceste dimensiuni minime? Deoarece profilul acestei plase din aluminiu cu balamale are o latime a profilului de 25 mm iar balamalele ( accesoriile ) au o dimensiune de 15 mm, deci adunat vom avea un total minim de 40 mm.

In cazul in care nu avem aceste cote minime pentru a monta plase antiinsecte cu balamale putem apela pentru montarea altui tip de plasa tantari si anume plase insecte fixe cu cleme. Plasele de insecte fixe, speciale cu cleme sunt acele tipuri de plase tantari care sunt montate la interiorul termopanului dvs. oferind o etansare perfecta.

Tipul de plasa insecte este din fibra de carbon si sticla cu o rezistenta mare la rupere. Profilul plasei este din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, deci nu veti avea surpriza unei exfolieri a profilului. Balamalele sunt din pvc dur, cu o rezistenta mare, atat la temperaturi scazute iarna cat si foarte ridicate vara.

Demontarea produsului se poate face doar pe perioada iernii sau atunci cand doriti curatarea plaselor de insecte. Acest lucru se face foarte usor prin simpla ridicare a plasei din balamale. Sunt usor demontat cat si de montat in locul initial.

Dorim sa va aducem la cunostinta ca acest model de plasa nu are nevoie de produse speciale pentru curatarea plasei sau al profilului din aluminiu. Nu se folosesc solutii speciale pentru degresare, este nevoie doar de apa si un burete sau o laveta umeda.

Pentru acest model de plasa de insecte dorim sa va instiintam ca pot fi comandate atat pe culori standard alb sau maron cat si culori preferentiale cum ar fi: Gri Antracit, Silver, Wenge, Mahon, Stejar Auriu, Nuc sau orice alta culoare RAL XXX.

Plasa de Insecte pentru acest produs este din fibra de carbon si sticla, este ignifuga si are o rezistenta mare la rupere. Culoarea plasei de insecte este de culoare gri deschis si afecteaza vizibilitatea de la interior spre exterior in proportie de maxim 15%. Ochiurile acestei plase de insecte din fibra de carbon si sticla au o dimensiune de 0.1 mm pe intreaga suprafata. Trebuie sa mai stiti ca aceasta plasa avand ochiuri foarte mici de 0.1 mm obtureaza intrarea aerului in proportie de 20% – 30%.

Profilul este din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic. Balamalele, manerele, clipsurile sunt din pvc dur iar plasa de insecte din fibra de carbon si sticla.

Acest model de plasa ca si accesorii include pe langa plasa de insecte din fibra de carbon si sticla si profilul din aluminiu extrudat. Acest profil este vopsit in camp electrostatic, accesoriile din pvc dur si plasa din fibra de carbon si sticla.

Dimensiunile minime pentru aceasta plasa sunt de 300 mm x 300 mm, iar maxime de pana la 900 mm latime x 2500 mm inaltime. La inaltimile de peste 1700 mm este necesara o bara de rigidizare pentru ferestre sau usi. Acest model de plasa nu poate fi montat in dublu canat.

Culori RAL disponibile Plase Tantari cu Balamale

In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru acest model de plasa insecte cu balamale fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular
Preturi aproximative Plase Insecte cu Balamale
Preturile de mai jos sunt aproximative deoarece nu exista dimensiuni fixe si sunt pentru culori standard si comenzi de minim 300 ron
Plase Insecte cu Balamale pentru Baie
500 mm x 500 mm
lei50 / bucata
Preturile din oferta de mai jos sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
 • Transport Gratuit
 • Montaj Gratuit
 • Masuratori Gratuite
 • Termen Executie 24 / 48 ore
 • Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
 • 24 luni Garantie
SOLICITA OFERTA
Plase Insecte cu Balamale Fereastra Simpla
500 mm x 1000 mm
lei90 / bucata
Preturile din oferta de mai jos sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
 • Transport Gratuit
 • Montaj Gratuit
 • Masuratori Gratuite
 • Termen Executie 24 / 48 ore
 • Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
 • 24 luni Garantie
SOLICITA OFERTA
Plase Insecte cu Balamale Usa
700 mm x 2000 mm
lei220 / bucata
Preturile din oferta de mai jos sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
 • Transport Gratuit
 • Montaj Gratuit
 • Masuratori Gratuite
 • Termen Executie 24 / 48 ore
 • Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
 • 24 luni Garantie
SOLICITA OFERTA
Contacteaza-ne acum
Comanda acum sau Solicita Oferta Pret si PROFITA de cele mai accesibile preturi la toata gama de Produse Premium

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate