Plase Insecte Fixe cu Cleme

delimiter image
Special concepute pentru rulouri exterioare
Sunt singurele plase de insecte care pot fi montate acolo unde exista rulouri exterioare intr-un canat sau strcutura exterioara nu permite montarea altui tip de plasa.

Plase Insecte Fixe cu Cleme

Sunt acele tipuri de plase insecte cel mai frecvent acolo unde aveti montate rulouri exterioare la exterior

Plase Insecte Fixe

Sunt special concepute pentru ferestrele care au rulouri exterioare aplicate sau structura exterioara nu permite montarea altor tipuri de plase

Plase insecte fixe cu cleme sunt acel tip de plase tantari cu profil din aluminiu care sunt montate doar la ferestre de baie sau dormitoare. Despre aceste plase putem spune ca sunt foarte usor de montat, acestea fiind prinse in cele 4 cleme in grosimea tocului termopanului dvs. Un dezavantaj al acestor plase de insecte fixe cu cleme ar fii acela ca nu pot fi montate si acolo unde avem montata tamplarie din aluminiu. Structura nepermitand acest model de plasa care are o grosime a profilului de 9 mm x 25 mm.

Dimensiunile maxime pentru care pot fi comandate aceste plase de insecte fixe cu cleme sunt de maxim 1200 mm x 1800 mm, dar noi nu recomandam aceste dimensiuni maxime. Grosimea acestei plase de tantari sunt de 9 mm x 25 mm fiind special concepute pentru ferestrele din pvc, acolo unde glaful exterior nu permite montarea altui tip de plasa sau aveti montate rulouri exterioare. Cel mai adesea aceste plase fixe cu cleme sunt folosite la blocuri unde anveloparea a facut ca termopanul sa fie ingropat foarte mult in structura exterioara. Etanseaza perfect termopanul, avand o buza din aluminiu care practic imbraca termopanul dvs. la exterior si ii ofera o protectie garantata impotriva insectelor, tantarilor sau altor daunatoare.

plase insecte fixe cu cleme

Caracteristici Plase Insecte Fixe

Detalii complete despre acest tip de produs in descrierea ce urmeaza

Mai putem spune despre aceste plase de insecte fixe ca pot fi montate la majoritatea ferestrelor din termopan avand inchiderea clemelor pe diferite dimensiuni. Profilul acestei plase este din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, deci nu veti avea surpriza ca dupa o vara sa vedeti exfolierea acestui profil.

Despre acest tip de plasa va putem spune ca merg montate doar acolo unde avem o singura deschidere a ferestrei termopanului dvs. nu si acolo unde avem fereastra dubla, unde se pot deschide optional ambele ferestre.Dimensiunile clemelor sunt de 3 feluri si anume: 9 mm, 15 mm sau 19 mm, acestea fiind folosite acolo unde grosimea termopanului variaza in functie de model.

Putem spune despre acest model de plasa ca se numara printre sistemele de plasa economice fara a fi necesara deplasarea unei echipe pentru montaj.

Montarea acestui produs se face foarte usor deoarece singurul lucru care trebuie facut la acest tip de produs este indepartarea clemelor in pozitie orizontala sau verticala dupa care cu ajutorul degetelor aratatoare de la ambele maine veti pozitiona plasa pe fereastra dvs. din pvc dupa care clemele de fixare vor fi ajustate pe garnitura de la tamplaria dvs. din pvc. Nu aveti nevoie de instructiuni de folosire foarte riguroase sau de echipament special pentru montarea acestui tip de produs, deci se poate monta de catre oricine, deci nu este necesar ca la montaj sa fie nevoie de un montator specializat pentru acest produs.

Demontarea acestui produs se face foarte usor deoarece nu este nevoie de echipament special pentru demontarea lui pentru curatare sau pentru protectie pe timpul sezonului rece. Ce trebuie sa faceti este sa faceti urmatorii pasi care i-ati facut la montarea lui si anume cu cele 2 degete aratatoare de la cele 2 maine veti prinde de manerele din cauciuc dar inainte cu o singur mana trebuie sa indepartati clemele de fixare dupa garnitura ferestrei pvc.

Dorim sa va aducem la cunostinta ca acest model de plasa nu are nevoie de produse speciale pentru curatarea plasei sau al profilului din aluminiu cum ar fi ( produsele de degresare ), tot ce aveti nevoie este maxim de un sapun lichid si de un burete sau pur si simplu o carpa umeda.

Pentru acest model de plasa de insecte dorim sa va instiintam ca pot fi comandate atat pe culori standard alb sau maron cat si culori preferentiale cum ar fi: Gri Antracit, Silver, Wenge, Mahon, Stejar Auriu, Nuc sau orice alta culoare RAL XXX.

Plasa de Insecte pentru acest produs este din fibra de carbon si sticla, este ignifuga si are o rezistenta mare la rupere. Culoarea plasei de insecte este de culoare gri deschis si afecteaza vizibilitatea de la interior spre exterior in proportie de maxim 15%. Ochiurile acestei plase de insecte din fibra de carbon si sticla au o dimensiune de 0.1 mm pe intreaga suprafata. Trebuie sa mai stiti ca aceasta plasa avand ochiuri foarte mici de 0.1 mm obtureaza intrarea aerului in proportie de 20% – 30%.

Profil plasei de insecte fixe cu cleme este doar din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si este original din fabrica pentru toate tipuri de culori RAL disponibile. Deci va putem garanta ca nu veti avea surpriza ca pe profilul din aluminiu sa fie aplicat material TIP RENOLIT care imita culoarea comandata de dvs. iar dupa un timp sa observati cum se exfoliaza profilul plasei de insecte comandate.

Acest model de plasa ca si accesorii include pe langa plasa de insecte din fibra de carbon si sticla si profilul din aluminiu extrudat in camp electrostatic si manere din cauciuc maleabil special concepute pentru rezistenta la utilizari cat si cleme din aluminiu in nr. de 4-8 sau 10 / bucati cleme in functie de dimensiunea ferestrei dvs.

Din analiza noastra a reiesit faptul ca acest model de plasa insecte fixa cu cleme poate fi comandata pentru dimensiuni minime cuprinse intre 300 mm x 300 mm, respectiv dimensiuni maxime de 1200 mm x 1800 mm, dar nu recomandam aceste dimensiuni maximale deoarece pentru dimensiunile ce depasesc o inaltime mai mare de 1600 mm exista riscul ca plasa sa fie foarte dificil de utilizat. Aceste plase de insecte nu contin bara de rigidizare pentru partea de mijloc.

Culori RAL disponibile Plase Tantari Fixe cu Cleme

In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru acest model de plasa insecte fixa cu cleme fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular
Preturi aproximative Plase Insecte
Preturile de mai jos sunt aproximative deoarece nu exista dimensiuni fixe si sunt pentru comenzi de minim 300 ron
Plase Insecte Baie
500 mm x 500 mm
lei80 / bucata
Preturile din oferta de mai jos sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
 • Transport Gratuit
 • Montaj Gratuit
 • Masuratori Gratuite
 • Termen Executie 3 / 5 zile Lucratoare
 • Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
 • 24 luni Garantie
SOLICITA OFERTA
Plase Insecte Fereastra Simpla
500 mm x 1000 mm
lei180 / bucata
Preturile din oferta de mai jos sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
 • Transport Gratuit
 • Montaj Gratuit
 • Masuratori Gratuite
 • Termen Executie 3 / 5 zile Lucratoare
 • Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
 • 24 luni Garantie
SOLICITA OFERTA
Contacteaza-ne acum
Comanda acum sau Solicita Oferta Pret si PROFITA de cele mai accesibile preturi la toata gama de Produse Premium

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate