Plase Insecte Glisante – Culisante

delimiter image
Special concepute pentru usi din pvc sau aluminiu duble sau simple
Producem si Comercializam pentru termopane din pvc doar pe comanda plase insecte glisante cu profil din aluminiu special concepute pentru usi care NU au montate rulouri exterioare sau structura exterioara nu permite montarea altor tipuri de plase insecte.

Plase Insecte Glisante

Sunt acele tipuri de plase insecte cel mai frecvent folosite la usi simple sau duble din pvc sau aluminiu

Plase Insecte Glisante

Sunt special concepute pentru usile din pvc sau aluminiu care au simpla sau dubla deschidere

Plase insecte glisante – culisante sunt acele tipuri de plase tantari care sunt montate cel mai des la usile simple dar care au geam fix in partea dreapta sau stanga sau la usile duble care permit culisarea usii stanga sau dreapta. Aceste plase tantari glisante sunt solutia ideala pentru ferestre si usi glisante din pvc sau aluminiu acolo unde nu pot fi montate alte tipuri de plase insecte. Putem spune despre acest tip de plase tantari glisante sau culisante ca rularea se face cu ajutorul unor role din cauciuc sau aluminiu ( optional ), iar profilul plasei de insecte este din aluminiu extrudat si plasa de insecte din fibra de carbon si sticla. Putem spune despre acest sistem de plase tantari ca sunt cel mai adesea folosite la usi de tarasa.

Despre acest sistem de plase insecte glisante sau culisante pot fi comandate atat pe culori RAL standard alb / maron cat si orice culoare RAL preferentiala. Plase tantari glisante sunt usor de folosit si utilizat si acopera o suprafata mare pentru deschiderea usilor de terasa sau balcon. Profilul acestei plase tantari glisante este din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic iar plasa de insecte este din fibra de carbon si sticla. Aceste plase insecte glisante sau culisante ofera o accesibilitate usoara, eleganta si o glisare perfecta daca tocul termopanului dvs. nu este curbat din cauza razelor de soare.

Aceste plase tantari glisante ofera o manevrabilitate usoara datorita modului sau de functionare. Plase tantari glisante au ca si sistem de glisare role din pvc sau cauciuc, acestea fiind optionale la alegere in momentul achizitionarii unei plase tantari glisante. Inchiderea lor se face ermetic ( daca T-ul usii din termopan sau aluminiu este perfect drept si nu este ondulat ), ofera un plus de confort si o actionare usoara a usii. Utilizarea acestor plase insecte glisante sau culisante se poate folosii cel mai adesea acolo unde spatiul permite ca deschiderea usii sa fie dubla fata de lumina deschiderii.

plase insecte glisante

Caracteristici Plase Insecte Culisante

Detalii complete despre acest tip de produs in descrierea ce urmeaza

Ca si specificatii putem spune ca aceste plase tantari glisante au o actionare foarte simpla si usoara, glisand pe aceste role din pvc sau cauciuc pentru a oferii un zgomot de glisare foarte mic. Ca si materiale folosite putem spune ca aceste plase au profilul din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, plasa de insecte este din fibra de carbon si sticla de culoare gri deschis, iar accesoriile pot fii atat din pvc cat si din cauciuc ( role ). Pe langa aceste aspecte putem spune ca in ambele situatii ale rolelor acestea sunt foarte silentiose.

Aceste plase tantari glisante ofera o manevrabilitate usoara datorita modului sau de functionare. Aceste plase insecte glisante au ca si sistem de glisare role din pvc sau cauciuc, acestea fiind optionale la alegere in momentul achizitionarii unei plase de tantari glisanta. Inchiderea lor se face ermetic ( daca T-ul usii din termopan sau aluminiu este perfect drept si nu este ondulat ), ofera un plus de confort si o actionare usoara a usii.

Montarea acestui produs se face doar de catre o echipa special instruita pentru modelul acesta de plasa glisanta. Montajul se face destul de usor dar necesita dupa montare o atentie riguroasa privind culisarea rolelor pe ghidaj, ajustarea rolelor daca este necesar, opritorii fixati pe ghidajul de rulare al plasei precum si verificarea periei de etansare dintre plasa glisanta si tocul termopanului dvs.

Demontarea se face foarte usor si anume cu 2 maini se va apuca plasa glisanta si se va impinge in partea de sus dupa care va fi scoasa dupa ghidajul propriu. Nu necesita cunostinte in privinta demontarii, iar acest lucru o sa va fie oferit de catre echipa de montaj dupa terminarea montajului.

Dorim sa va aducem la cunostinta ca acest model de plasa nu are nevoie de produse speciale pentru curatarea plasei sau al profilului din aluminiu cum ar fi ( produsele de degresare ), tot ce aveti nevoie este maxim de un sapun lichid si de un burete sau pur si simplu o carpa umeda.

Pentru acest model de plasa de insecte dorim sa va instiintam ca pot fi comandate atat pe culori standard alb sau maron cat si culori preferentiale cum ar fi: Gri Antracit, Silver, Wenge, Mahon, Stejar Auriu, Nuc sau orice alta culoare RAL XXX.

Plasa de Insecte pentru acest produs este din fibra de carbon si sticla, este ignifuga si are o rezistenta mare la rupere. Culoarea plasei de insecte este de culoare gri deschis si afecteaza vizibilitatea de la interior spre exterior in proportie de maxim 15%. Ochiurile acestei plase de insecte din fibra de carbon si sticla au o dimensiune de 0.1 mm pe intreaga suprafata. Trebuie sa mai stiti ca aceasta plasa avand ochiuri foarte mici de 0.1 mm obtureaza intrarea aerului in proportie de 20% – 30%.

Profilul plasei de insecte glisante este doar din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si este original din fabrica pentru toate tipurile de culori RAL disponibile iar dimensiunea profilului este de 65 mm. Deci va putem garanta ca nu veti avea surpriza ca pe profilul din aluminiu sa fie aplicat material TIP RENOLIT care imita culoarea comandata de dvs. iar dupa un timp sa observati cum se exfoliaza profilul plasei de insecte comandate.

Acest model de plasa ca si accesorii include pe langa plasa de insecte din fibra de carbon si sticla si profilul din aluminiu extrudat in camp electrostatic si perie de etansare pe usa dvs. din termopan sau aluminiu cat si rolele de culisare cat si ghidajul complet sau partial. Ghidajul complet este acela care are toc complet iar cel partial este acela care are ghidaj doar in partea de sus si jos. De obicei cel mai utilizat ghidaj este cel partial deoarece in majoritatea cazurilor usile au glaf stanga / dreapta.

Din analiza noastra a reiesit faptul ca acest model de plasa insecte glisanta poate fi comandata pentru dimensiuni minime cuprinse intre 500 mm x 700 mm, respectiv dimensiuni maxime de 2000 mm x 2200 mm, dar nu recomandam aceste dimensiuni maximale deoarece pentru dimensiunile ce depasesc o inaltime mai mare de 2200 mm exista riscul ca plasa sa fie foarte dificil de utilizat iar aici va fi nevoie de o bara verticala suplimentara. Aceste plase de insecte glisante nu contin bara de rigidizare pentru partea de mijloc deoarece profilul este foarte lat si foarte rigid.

Culori RAL disponibile Plase Tantari Glisante

In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru acest model de plasa insecte glisanta fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular

Preturi aproximative Plase Insecte

Preturile de mai jos sunt aproximative deoarece nu exista dimensiuni fixe si sunt pentru comenzi de minim 300 ron
Plase Insecte Glisante Fereastra
900 mm x 1300 mm
130 / bucata
Preturile din oferta de mai jos sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
 • Transport Gratuit
 • Montaj Gratuit
 • Masuratori Gratuite
 • Termen Executie 3 / 5 Zile Lucratoare
 • Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
 • 24 luni Garantie
SOLICITA OFERTA
Plase Insecte Glisante Usa Simpla
900 mm x 2000 mm
220 / bucata
Preturile din oferta de mai jos sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
 • Transport Gratuit
 • Montaj Gratuit
 • Masuratori Gratuite
 • Termen Executie 3 / 5 Zile Lucratoare
 • Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
 • 24 luni Garantie
SOLICITA OFERTA
Plase Insecte Usa Dubla
1700 mm x 2000 mm
320 / bucata
Preturile din oferta de mai jos sunt valabile pentru culori ral standard alb sau maron inchis
 • Transport Gratuit
 • Montaj Gratuit
 • Masuratori Gratuite
 • Termen Executie 3 / 5 Zile Lucratoare
 • Oferta valabila Bucuresti & Ilfov
 • 24 luni Garantie
SOLICITA OFERTA
Contacteaza-ne acum
Comanda acum sau Solicita Oferta Pret si PROFITA de cele mai accesibile preturi la toata gama de Produse Premium

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate