Cum masuram pentru oferta de pret

delimiter image
Plase Tantari » Rolete Interioare » Rulouri Exterioare Aluminiu
Inainte de a solicita o oferta de pret sau a comanda un produs valabil pe site-ul nostru web va rugam sa specificati dimensiuni aproximative pentru produsul sau produsele dorite.

Detalii complete despre cum masuram

Plase Tantari » Rolete Interioare » Rulouri Exterioare Aluminiu

Cum masuram pentru oferta pret Plase Tantari

Mai jos aveti toate detaliile privind masuratorile pentru oferta pret plase insecte
cum masuram pentru ofertare plase insecte

Pentru a solicita o oferta de pret cat mai transparenta avem nevoie de detalii privind latimea si inaltimea golului de fereastra, culoarea termopanului si modelul de plasa dorit. Tot ce trebuie sa faceti dvs. este sa luati un pix sau creion si o foaie pentru a nota dimensiunile aproximative ale golului de fereastra pentru care doriti montarea plaselor de insecte.

 1. deschidem fereastra
 2. desenam un patrat sau dreptunghi pe foaie
 3. luam ruleta si masuram latimea si inaltimea
 4. notam pe hartie latimea si inaltimea din cauciuc in cauciun ( cheder )
 5. dupa ce am luat masuratorile specificam in formularul de comanda disponibil in josul paginii sau prin apel telefonic dimensiunile, culoarea termopanului la exterior si modelul de plasa pentru care dorim oferta de pret

Va rugam sa specificati daca aveti rulouri exterioare din pvc sau aluminiu montate pe tamplaria din pvc sau aluminiu, sau daca aveti obloane din lemn sau tocarie din lemn.

Cum masuram pentru oferta pret Rolete Interioare

Mai jos aveti toate detaliile privind masuratorile pentru oferta pret rolete interioare
cum masuram pentru ofertare rolete interioare

Pentru a solicita o oferta de pret cat mai transparenta avem nevoie de detalii privind latimea si inaltimea ferestrei, culoarea termopanului si modelul de roleta dorita. Tot ce trebuie sa faceti dvs. este sa luati un pix sau creion si o foaie pentru a nota dimensiunile aproximative ale golului de fereastra pentru care doriti montarea plaselor de insecte.

 1. desenam un patrat sau dreptunghi pe foaie
 2. luam ruleta si masuram latimea si inaltimea din bagheta in bagheta
 3. notam pe hartie latimea si inaltimea din bagheta in bagheta
 4. dupa ce am luat masuratorile specificam in formularul de comanda disponibil in josul paginii sau prin apel telefonic dimensiunile, culoarea termopanului la interior si modelul de roleta pentru care dorim oferta de pret

Va rugam sa specificati daca aveti tamplarie din pvc sau aluminiu, culoarea termopanului si ce model de roleta interioara doriti ( zebra, reflexiva, simpla, casetata sau pe tambur ).

Cum masuram pentru oferta pret Rulouri Exterioare

Mai jos aveti toate detaliile privind masuratorile pentru oferta pret rulouri exterioare
cum masuram pentru ofertare rulouri exterioare

Pentru a solicita o oferta de pret cat mai transparenta avem nevoie de detalii privind latimea si inaltimea din glaf in glaf al ferestrei sau usii dvs. in vederea unei oferte de pret. Va rugam sa specificati culoarea termopanului la exterior, daca doriti cu plasa incorporata sau nu, daca doriti actionare manuala sau electrica cu buton, telecomanda sau si aplicatie.

 1. desenam un patrat
 2. luam ruleta si masuram latimea si inaltimea la interior din glaf in glaf
 3. notam pe hartie latimea si inaltimea care ati masurat-o
 4. notam detalii privind culoarea termopanului la exterior, actionarea care o dorim si daca dorim si plasa insecte incorporata specificam doar latimea ferestrei pentru care dorim plasa incorporata

Va rugam sa specificati daca la exterior termopanul este ingropat foarte mult in glaful exterior sau aveti o dimensiune minima de 40 mm / 70 mm din glaf pana in lumina termopanului.

!ATENTIE: Producem si Comercializam doar rulouri exterioare din aluminiu cu actionare MANUALA / ELECTRICA CU BUTON, TELECOMANDA si APLICATIE. Nu producem sub nici o forma RULOURI EXTERIOARE DIN PVC.

Contacteaza-ne acum

Comanda acum sau Solicita Oferta Pret si PROFITA de cele mai accesibile preturi la toata gama de Produse Premium

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate