Solicita Oferta Pret Plase Tantari, Rulouri Exterioare sau Rolete Interioare

delimiter image
Profita de cele mai accesibile preturi la toata gama de plase tantari, rolete interioare si rulouri exterioare din aluminiu
Va rugam in momentul in care veti face o solicitare pentru oferta pret plase insecte, rolete interioare sau rulouri exterioare din aluminiu sa ne specificati dimensiuni aproximative, culoarea termopanului si modelul de plasa, roleta sau rulou exterior dorit.

Comanda Online sau Offline

delimiter image
Plase Tantari » Rulouri Exterioare Aluminiu » Rolete Interioare

Solicita oferta pret sau Comanda online plase tantari pentru ferestre si usi din pvc sau aluminiu, rulouri exterioare din aluminiu sau rolete interioare casetate cu ghidaj din aluminiu.

Printre produsele noastre se pot gasi atat toata gama de plase tantari cat si rulouri exterioare din aluminiu sau rolete interioare. Deoarece pentru aceasta gama de produse Premium nu exista dimensiuni STANDARD este nevoie ca dvs. sa furnizati dimensiuni aproximative pentru oferta de pret.

Prin furnizarea dimensiunilor aproximative de catre dvs., culoarea termopanului si modelul de plasa tantari, rolete interioara sau rulouri exterioare noi va putem face o oferta de pret cat mai exacta. Trebuie sa mai stiti ca acestea fiind produse doar pe comanda dimensiunile aproximative furnizate de dvs. nu sunt luate in calcul in vederea unui montaj. Pentru aceste produse in cazul in care veti fi de acord cu oferta de pret atunci vom trimite un agent in baza unei programari pentru masuratori exacte.

 • Pret Plase Tantari

Pretul plaselor de tantari difera in functie de:

 • Dimensiuni;
 • Culoarea Termopanului;
 • Modelul de Plasa de Insecte dorit iar aceste pot fi gasite AICI

Dupa ce ati ales ce model se potriveste pentru locuinta dvs. va rugam sa completati mai jos formularul pentru oferta de pret plase tantari iar in cel mai scurt timp un agent va raspunde solicitarii dvs.

 • Pret Rulouri Exterioare Aluminiu

Pretul rulourilor de exterior din aluminiu difera in functie de:

 • Dimensiuni;
 • Culoarea Termopanului;
 • Actionarea ( Manuala sau Electrica );
 • Accesorii ( Manivela, Cheie, Yala, Aplicatie Mobila );
 • Modelul de jaluzea exterioara din aluminiu dorita iar acestea pot fi gasite AICI

Dupa ce ati ales ce model se potriveste pentru locuinta dvs. va rugam sa completati mai jos formularul pentru oferta de pret rulouri exterioare aluminiu iar in cel mai scurt timp un agent va raspunde solicitarii dvs.

 • Pret Rolete Interioare Casetate cu Ghidaj

Pretul roletelor interioare casetate cu ghidaj difera in functie de:

 • Dimensiuni;
 • Culoarea Termopanului;
 • Modelul Materialului ( Reflexiv, Simplu, Zebra, Velux, etc )
 • Modelul de rolete interioara dorita iar acestea pot fi gasite AICI

Dupa ce ati ales ce model se potriveste pentru locuinta dvs. va rugam sa completati mai jos formularul pentru oferta de pret rolete interioare casetate cu ghidaj iar in cel mai scurt timp un agent va raspunde solicitarii dvs.

Contacteaza-ne acum

Comanda acum sau Solicita Oferta Pret si PROFITA de cele mai accesibile preturi la toata gama de Produse Premium

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate

Informare

Deoarece numarul de cazuri SARS-CoV-2 ( COVID 19 ) sunt pe o panta descendenta in Romania ( Bucuresti ) am decis din propria initiativa impreuna cu Consiliul Director ca anul 2020 sa fie incheiat.

Ce inseamna acest lucru?

Inseamna ca noi cei de la Plase Insecte Ieftine sistam toata activitatea pentru anul 2020, inchidem temporar activitatea in acest an iar toti angajatii vor fi in somaj tehnic pana la ameliorarea situatiei in cauza.

Va dorim tuturor multa sanatate, aveti grija de dvs. si nu uitati ce este cel mai important, sa purtati masca de protectie, sa pastrati distantarea sociala si evitati locurile aglomerate. 

#sanatateainainteadetoate #plaseinsecteieftine #fiiresponsabil

Cu stima,
Echipa Plase Insecte Ieftine
https://plaseinsecteieftine.ro