Plase Tantari Bucuresti

delimiter image
In momentul de fata producem si comercializam un numar de 6 modele de plase tantari in Bucuresti si Ilfov pentru ferestre si usi din pvc
Producator cu pret de Fabrica pentru termopane din pvc si aluminiu doar pe comanda plase de insecte cu profil din aluminiu pentru case, apartamente si birouri in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Plase Tantari Bucuresti si Ilfov

delimiter image
Mai jos aveti prezentate toate tipurile de plase tantari Produse si Comercializate de Compania Noastra

Plase Tantari Fixe cu Cleme

delimiter image
Sunt acele tipuri de plase insecte folosite pentru ferestrele unde aveti rulouri exterioare
plase insecte fixe cu cleme

Plase insecte fixe sunt acel tip de plase tantari care au un profil special, foarte subtire care se aplicata pe tocul interior al termopanului dvs. Despre aceste plase tantari putem spune ca pot fi montate doar la ferestre de baie sau ferestre de dormitor sau sufragerie cu dimensiuni maxime de 1500 x 1500 mm.

Plase Tantari cu Balamale

delimiter image
Sunt acele tipuri de plase insecte care se deschid in oglinda ca ferestra din pvc sau aluminiu
plase insecte cu balamale

Plase insecte cu balamale se numara printre cele mai vandute plase tantari acestea avand un cost foarte mic. Plase insecte cu balamale pot fi montate atat la ferestre de baie, ferestre de dormitor sau sufragerie. Mai pot fi montate si la usi din pvc sau aluminiu. Acest tip de plase tantari au un profil din aluminiu extrudat.

Plase Tantari Rulou

delimiter image
Sunt acele tipuri de plase insecte care nu se scot de la ferestra si sunt actionate vertical
plase insecte rulou

Plase de insecte rulou sunt acele tipuri de plase tantari care sunt cel mai adesea montate la ferestre duble ce depasesc 1000 mm pe latime si se doreste protectie pentru ambele ferestre din pvc sau aluminiu. Plase tantari rulou sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic.

Plase Tantari Plisse

delimiter image
Sunt acele tipuri de plase insecte cel mai adesea folosite la usi din pvc sau aluminiu cu actionare orizontala
plase insecte plisse

Plase de insecte plisse sunt acel tip de plase tantari care sunt actionate manual, au un profil din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic. Despre aceste plase tantari plisse putem spune ca nu necesita spatiu suplimentar, aceasta plasa de insecte fiind stocata in cadrul propriu de 35 mm.

Plase Tantari Americane

delimiter image
Sunt acele tipuri de plase insecte cel mai frecvent folosite la bucatarii si restaurante
plase insecte americane

Plase insecte americane sunt singurele tipuri de plase tantari americane care au fost prima oara dezvoltate in America. Acest model de plasa tantari este actionata manual si are balamale cu autorevenire. Durata de viata al acestor plase insecte este nedeterminata, profilul fiind din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic.

Plase Tantari Glisante

delimiter image
Sunt acele tipuri de plase insecte folosite doar la usi cu dimensiuni mari sau duble
plase insecte glisante

Plase de insecte glisante sunt acele tipuri de plase tantari culisante care sunt montate cel mai adesea la usi glisante din pvc sau aluminiu. Pentru acest model de plase tantari aveti nevoie ca usa glisanta sa aiba spatiul pentru deschiderea optima a plasei.

Culori RAL disponibile Plase Tantari

In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru aceste modele de plase fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular
Contacteaza-ne acum
Comanda acum sau Solicita Oferta Pret si PROFITA de cele mai accesibile preturi la toata gama de Produse Premium

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate