Rulouri Exterioare Bucuresti

delimiter image
Special concepute pentru ferestre si usi din pvc
Producem si Comercializam pentru termopane din pvc doar pe comanda rulouri exterioare din aluminiu aplicate, suprapuse, electrice, automate, antiefractie cu actionare manuala sau electrica pentru case, apartamente si birouri in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Rulouri Exterioare din Aluminiu

Mai jos regasiti prezentate toate tipurile de rulouri exterioare din aluminiu Produse de Compania Noastra

Rulouri de Exterior Aplicate

Sunt acele tipuri de rulouri exterioare din aluminiu aplicate la exterior pe ferestre sau usi din pvc sau aluminiu
rulouri exterioare aplicate

Plase Insecte Ieftine va ofera cele mai accesibile preturi la toata gama de rulouri de exterior din aluminiu. Rulouri de exterior din aluminiu sunt acel tip de rulouri pentru exterior aplicate care sunt montate la exterior pe tamplaria pvc sau aluminiu. Acest tip de rulouri pentru exterior pot fi actionata manual sau electric cu telecomanda sau buton si mai pot fi si antiefractie in vederea protejarii casei dvs.

Rulouri de Exterior Suprapuse

Sunt acele tipuri de rulouri pentru exterior care pot fi montate doar odata cu montarea tamplariei din pvc sau aluminiu
rulouri exterioare suprapuse

Rulouri de exterior suprapuse sunt acel tip de rulouri pentru exterior din aluminiu care sunt montate doar odata cu tamplaria din pvc. La fel ca in cazul rulourilor exterioare aplicate acest tip de rulouri exterioare pot fi actionate atat prin manivela, telecomanda sau intrerupator si pot avea si sistem antiefractie.

Rulouri de Exterior cu Plasa Insecte Incorporata

Sunt acele tipuri de rulouri exterioare din aluminiu care au plasa de insecte incorporata actionata independent
rulouri exterioare cu plasa incorporata

Rulouri de exterior cu plasa insecte incorporata ofera un plus de confort casei, biroului sau apartamentului dvs. deoarece la aceste rulouri exterioare aveti plasa de insecte incorporata. Aceste rulouri de exterior cu plasa tantari incorporata sunt din aluminiu extrudat, vopsit in camp electrostatic. Ruloul exterior si plasa de insecte incorporata sunt actionate independent deoarece plasa de insecte este pozitionata in spatele lamelelor din aluminiu al ruloului exterior.

Rulouri de Exterior Antiefractie

Sunt acele tipuri de rulouri exterioare aplicate sau suprapuse care au sistem antiefractie
rulouri exterioare din aluminiu antiefractie

Rulouri pentru Exterior din aluminiu antiefractie sunt acel tip de rulouri pentru exterior ideale pentru protectia casei dvs. Rulourile exterioare antiefractie sunt solutia ideala pentru protectia casei dvs. de hoti sau alte evenimente neplacute. Sunt foarte usor de utilizat si pot fi actionate atat manual cat si electric prin telecomanda, buton sau intrerupator.

Rulouri de Exterior Electrice

Sunt acele tipuri de rulouri automate actionate electric prin buton, telecomanda sau aplicatie mobila Android si iOS
rulouri exterioare electrice

Rulouri de exterior automate cu actionare automata prin telecomanda, intrerupator sau aplicatie Android sau iOS sunt integral din aluminiu, avand lamele din aluminiu cu dimensiunea de 39 mm, respectiv 55 mm, aceste dimensiuni pot fi personalizate de client sau impreuna cu agentul care face masuratorile. Aceste lamele din aluminiu pentru jaluzele exterioare automate sunt umplute cu spuma poliuretanica care asigura o izolare fonica.

Automatizare Rulouri de Exterior

Sunt acele tipuri de rulouri exterioare automatizate electric ulterior cu intrerupator, telecomanda sau aplicatie Wi-Fi
rulouri exterioare electrice

Automatizarea unui rulou exterior din aluminiu aplicat sau suprapus se poate face si atunci cand ati montat rulourile dvs. cu actionare manuala. Aceste tipuri de rulouri pentru exterior pot fi automatizate ulterior atat prin buton / intrerupator cat si prin telecomanda cat si prin aplicatie pe telefonul mobil disponibil atat pe Android cat si iOS.

Culori RAL disponibile Rulouri de Exterior automate electric sau manual

In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru acest model de rulouri exterioare din aluminiu fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular
Contacteaza-ne acum
Comanda acum sau Solicita Oferta Pret si PROFITA de cele mai accesibile preturi la toata gama de Produse Premium

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate