Rolete Interioare Bucuresti si Ilfov

delimiter image
Rolete interioare simple pe tambur sau casetate cu ghidaj
Producem si Comercializam pentru termopane din pvc si aluminiu doar pe comanda rolete interioare bucuresti casetate si pe tambur pentru case, apartamente si birouri in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Rolete Interioare Bucuresti

Mai jos aveti prezentate toate tipurile de rolete interioare Produse de Compania Noastra

Rolete Interioare Simple

Rolete Interioare Bucuresti ofera pret de Producator la toata gama de rolete interioare simple casetate sau pe tambur
rolete interioare pe tambur

Rolete interioare simple sau rulouri interioare au design placut şi elegant si nu fac interiorul casei sa para, brusc, intunecos. Acest tip de rulouri interioare au un design placut şi elegant si nu fac interiorul casei sa para, brusc, intunecos. Acestea iti ofera intimitate fara rigiditatea unor sisteme care izoleaza perfect exteriorul de interior. Rulourile interioare textile sunt o solutie de umbrire durabila si practica. Ele sunt potrivite pentru toate tipurile de geam. Fie ca doriti sa mentineti un decor simplu sau sa creati un look decorativ, aceste rulouri textile ofera multiple posibilitati.

Rolete Interioare Casetate

Rolete Interioare Bucuresti ofera pret de Producator la toata gama de rolete interioare reflexive casetate cu ghidaj
rolete interioare casetate cu ghidaj

Rolete interioare casetate sunt acel tip de rulouri interioare care au caseta din aluminiu si ghidaje laterale pentru a imbraca perfect sticla termopan pentru umbrire. Acest model de rolete interioare au un avantaj si anume acela de deschidere a ferestrei in mod sigur. Pentru acest model de rulouri interioare puteti opta pentru toate modelele textile din paletarul de culori disponibil. Puteti opta atat pentru modelul simplu, cel reflexiv, zebra sau oricare alt model din mostrar-ul de culori pus la dispozitie.

Rolete Interioare Zebra

Rolete Interioare Bucuresti ofera pret de Producator la toata gama de rolete interioare zebra casetate sau pe tambur
rolete interioare zebra

Rolete interioare zebra sunt acele tipuri de rulouri interioare care sunt compuse din doua materiale textile si anume una incolora si una colora. De aici vine si denumirea de roleta textila zebra, datorita design-ului pe care il au si ofera posibilitatea celor 2 variante si anume acela de zi sau noapte. Pentru acest model puteti opta atat pentru varianta pe tambur cat si pentru cea casetata cu ghidaj. Au un design placut, sunt usor de intretinut si au un sistem foarte usor accesibil prin ajutorul unui snur ( lantisor ) din material PVC dur.

Rolete Interioare Reflexive

Rolete Interioare Bucuresti ofera pret de Producator la toata gama de rolete interioare reflexive casetate sau pe tambur
rolete interioare reflexive

Rolete Interioare Reflexive sunt acel tip de rulouri interioare care au ghidaj si caseta din aluminiu si vin aplicate pe fereastra din pvc sau aluminiu. Acest tip de rolete interioare sunt cel mai des comandate de clienti care lucreaza noaptea si doresc un somn odihnitor ziua. Aceste rolete pentru interior au un material reflexiv ( opac ) 100% la interior iar pe acest material in exterior are aplicat un aluminiu pentru protectie impotriva razelor de soare care reflecta temperatura ridicata in exterior.

Rolete Interioare Plisse

Rolete Interioare Bucuresti ofera pret de Producator la toata gama de rolete interioare plisse cu actionare manuala
rulouri interioare plisse

Rolete interioare plisse sunt cele mai noi produse pe piata si sunt aparute la sfarsitul anului 2019 in Romania. Plase Insecte Ieftine produce si comercializeaza aceasta gama de produs doar pe comanda, iar acest lucru inseamna ca produsul trebuie montat de unul din agentii nostri. Despre acest produs va putem spune ca au un design elegant, sunt foarte usor de actionat si au pozitii intermediare de oprire. Va mai putem spune despre acest produs ca au doar material semiopac, deci nu gasiti pe stoc momentan si varianta opaca complet.

Culori RAL disponibile Rolete Interioare Bucuresti

In cazul in care doriti o alta culoare RAL diferita pentru acest model de plasa insecte fixa cu cleme fata de cele afisate va rugam sa specificati in formular
Contacteaza-ne acum
Comanda acum sau Solicita Oferta Pret si PROFITA de cele mai accesibile preturi la toata gama de Produse Premium

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate