Cum masuram aproximativ pentru oferta de pret plase tantari

Cum masuram aproximativ pentru oferta de pret plase tantari in vederea solicitarii unei oferte de pret plase insecte dorite de dumneavoastra. De ce va explicam? Deoarece un procent de aproximativ 40% din clientii care ne apeleaza nu stiu dimensiunile aproximative. Prin acest articol o sa va explicam cat de simplu se iau masuratorile pentru oferta pret plase antiinsecte.

Aproximativ inseamna ca dimensiunile dvs. nu sunt luate in considerare in vederea unei comenzi ferme sau al unui montaj, deci practic dumneavoastra veti oferi dimensiunile aproximative ale ferestrelor sau usilor, modelul de plasa dorit si culoarea termopanului la exterior.

De ce trebuie specificata si culoarea termopanului la exterior?

Deoarece culoarea termopanului poate influenta pretul plaselor de insecte. Deci pentru a putea sa va furnizam o oferta de pret cat mai transparenta si reala este bine sa ne specificati si culoarea termopanului.

Cum stiu ce plasa de tantari sa aleg pentru locuinta mea?

Alegerea celui mai bun produs pentru locuinta dumneavoastra se face foarte usor prin simpla accesare a site-ului nostru web. Analizarea produselor comercializate de Plase Insecte Ieftine si solicitarea din partea dvs. catre noi a unei oferte de pret al produsului ales.

In urmatoarele randuri o sa va explicam detaliat despre cum se masoara aproximativ in vederea solicitarii unei oferta de pret plase tantari pentru Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov. Produsele comercializate de noi sunt urmatoarele:

 • Plase Tantari cu Balamale si Profil din Aluminiu ( Cele mai uzuale )
 • Plase Tantari Fixe cu Cleme Speciale ( Folosite la rulouri exterioare sau unde tamplaria este foarte ingropata in structura exterioara )
 • Plase Tantari Rulou ( Recomandate la ferestrele duble )
 • Plase Tantari Plisse ( Recomandate la usi cu latime de pana la 6 metri )
 • Plase Tantari Glisante ( Recomandate la usile de terasa )
 • Plase Tantari Americane ( Recomandate la Restaurante )

De ce masuratori aproximative?

Bun, deci mai sus v-am prezentat pe scurt produsele noastre, asadar putem vedea mai departe in randurile ce urmeaza cum putem masura ” aproximativ „. Masuratorile aproximative sunt pentru oferta de pret cat mai transparenta privind comandarea produselor dorite. De ce ” aproximativ „? Deoarece Plase Insecte Ieftine nu ia in considerare NICIODATA dimensiunile aproximative date de clienti. In cazul acceptarii de catre dvs. a ofertei noastre de pret atunci in baza unei programari vom trimite un agent pentru a face masuratorile exacte.

Cum masuram aproximativ pentru oferta pret plase tantari?

Pentru a masura cat mai aproximativ o fereastra sau o usa pentru care dorim montarea plaselor de insecte avem de facut urmatorii pasi:

 1. luam o coala de hartie si un pix sau creion dupa care desenam un patrat sau dreptunghi;
 2. deschidem fereastra si vom observa pe lumina din exterior un cauciuc ( cheder ) de culoare alb, negru gri sau o alta culoare in functie de modelul ferestrei sau usii din pvc;
 3. daca ne uitam cu atentie la poza de mai jos observam ca noi avem culoarea neagra a cheder-ului ( cauciucului ) pe lumina exterioara a ferestrei;
 4. acum vom masura cu ajutorul unei rulete in mm sau cm latimea si inaltimea din cauciuc in cauciuc ( de unde face cheder-ul la 90° ) fara a face adunari sau scaderi;
 5. notam pe coala de hartie latimea si inaltimea, culoarea termopanului la exterior si solicitam oferta de pret telefonic sau prin formularul de oferta pret plase tantari pus la dispozitie pe site-ul nostru web;
 6. in formularul de comanda plase tantari vom specifica latimea si inaltimea golului de fereastra / usa, culoarea termopanului si modelul de plasa dorit pentru achizitionare;

fereastra masuratori plase tantari

Dupa ce am luat masuratorile care sunt urmatorii pasi?

Pasii enumerati mai sus sunt foarte usor de urmat, practic dvs. tot ce trebuie sa faceti este sa masurati aproximativ ferestrele sau usile. Dupa masuratori solicitati o oferta de pret iar de restul ne ocupam noi ( Masuratori Exacte, Montaj ).

Pentru a putea stii ce model de plasa pentru insecte sa alege-ti o sa va lasam mai jos link-uri directe ale paginilor fiecarui produs in parte dupa cum urmeaza: